wolania.boo.pl
Nowy użytkownik
Jak najbardziej tak...
Jednak najpierw musi powstac boisko treningowe, nie chodzi mi o Orlik tylko o boisko pelnowymiarowe ktore by odciazylo glówna płyte...
z tego co slyszalem jest wiele osob ktore chcialo by grac w zespole rezerw, nie tylko mlodzi
jak dlaczego nie istnieje po prostu nie ma drugiego boiska tedo szkoda by haratać je w jakiejs kopaninie w B klasie po drugie wg mnie to trzoszkę zarząd skąpi pieniążków na tą drużynę koncentrując sie na juniorach, takie jest moje odczucie, dlatego sytuacja jest jaka jest młody junior nie radzi sobie z presją wchodząc do drużyny seniorskiej, może nie tyle nie radzi co nie ma jeszcze odpowiednich umiejętności, w drugiej drużynie mógłby sie odpowiednio rozwinąć i w niedługim czasie stanowić o sile zespołu, a tak to wchodzi na 15 min sie ogrywać , a taki młodzik potrzebuje przede wszystkim gry żeby sie rozwijać. Dlatego panowie z zarządu gorąca apelacja, chodzi tu o przyszłość Wolanii, o jej klasę i utrzymanie dobrego piłkarskiego poziomu.
Grałem i w pierwszej drużynie i w B klasie jak była, to są żadne pieniądze. Tu naprawdę chodzi o brak boiska. Nie można pozwolić żeby zniszczyć to. Sam bym jeszcze pograł. Trochę szkoda nóg tych młodych na B klasę ale to jedyne wyjście .